Blue lines

Keeping warm

 photo c940x620.jpg

Affiliate: magasin beanie + scarf, cos beanie (cashmere, chunky) + scarf (cashmere in stores, chunky), h&m beanie x2 + scarf x2, selected beanie + scarf

Selvom det temperaturmæssigt har været (ok, er) et virkelig nemt år at være blogger, så er de altså støt på vej mod frysepunktet, de temperaturer. Jeg har fundet en gammel favorit frem fra gemmerne – min lysegrå cashmere hue fra Cos. Den er uendeligt blød og lækker, men vær lige opmærksom på, at den er ret løs i det og har det med nærmest at blæse af, hvis vinden får fat i ens hår (tel gengæld fungerer den fremragende med disse udover og i vindstille vejr).

I år har h&m smidt en virkelig billig gang cashmere på markedet – det er ret væk online, men jeg mener at have set det for ikke så længe siden i den fysiske butik. Måske jeg skulle slå til på tørklædet snart? Ellers er der heldigvis også andre betalelige warmkeepers derude. Den chunky version fra Cos er fx ret fin, ikke?

// It’s getting cold which means time to hide a bad hair day under a good beanie. Which is your favorite? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue lines