Asos on sale (plus some for tomorrow)

Black Friday

 photo tumblr_nfgkzqykoO1t6ormzo1_500.jpg

Nåmenøh.. Så gik alting da amok over en amerikansk forbrugstradition, hva? Jeg tror allerede, at jeg har slettet de første 20 mails med overskriften “black friday”.. Misforstå mig ikke – jeg elsker et godt tilbud! Men jeg er stadig ikke faldet over hverken fysiske eller online butikker (i danmark altså), der har mere end 30% rabat. Det er da rart. Men det er altså ikke gå-black-friday-amok-rart..

.. All that said. Så kan man jo se bort fra det semi-udnyttede ‘black friday’ og bare nyde, at en masse gode webshops kører tilbud i dag.. Magasin har 20% i dag på en hulens masse ting – blandt andet en masse fint lingeriMango kører 30% med 5BLACK weekenden igennem, Asos 20% med CYBERWKND20 (husk, den gælder kun én gang – men til gengæld helt til tirsdag morgen), Selected har hele 25% på mere eller mindre alt, men det er kun i dag.. Vi kunne vist blive ved, men de her er mine favoritter. Og der er lige gået løn ind jo ;).

// While I kinda fell like the term ‘black friday’ are being misused to promote 20-30% sales, I’m not the one to frown upon sales. Magasin, Mango, Selected and Asos are among my favorites.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos on sale (plus some for tomorrow)