Green merino

Asos on sale (plus some for tomorrow)

 photo c940x547.jpg

Affiliate:  grey knit, grey coat, blue knitboots, jeansleather thingybackless bodyblack coat

Ok, så kode-galskaben fortsætter. Først og fremmest med yndlings-asos, der lokker med 20% igenigen. Koden er CYBERWKND20 og den gælder fra nu til tirsdag morgen. Kan lige se body’en redde en julefrokost-tøjkrise – tror i ikke? Og støvlerne rocker Mia ret godt – hun har endda lovet mig, at de er behagelige.. Og altså, der går penge ind i morgen.. Resten lokker bare som sædvanlig. Har i nogle favoritter?

(Ellers kan i vente til i morgen, hvor Nelly giver 10% med BLACKFRIDAY, Mango giver 30% med 5BLACK og Zalando, der giver 10% med RABAT45EN (eller 15% med RABAT452, hvis i har fået mere i løn end mig og køber for over 750 bobs)).

// The Black Friday hysteria is slowly beginning and Asos starts out with 20% on everything.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green merino