(i) går i gråt

A casual one

 photo c940x597.jpg

Affiliate: sunglasses, watch, pants, knit, bag, sneakers

Ok, så jeg har savlet over de bukser der, siden første gang jeg så dem på den her snack. Jaja, “læder er bedre end pleather” og “gode materialer frem for alt”.. I know. Og det synes jeg egentlig stadig. Men – for der er nogle men’er: Jeg har for det første ikke penge til flere læderbukser pt. For det andet er det her pleather altså virkelig fint lavet. For det tredje ville jeg nok være lidt lunken på at købe ægte læderleggins i så rå en model, men lynlåse og det hele… Og altså, så sidder de bare rigtig godt. Så altså – gæt hvad jeg har købt?

Og forresten! Jeg har lige rundet 800 followers ovre på Bloglovin’ – tusinde tak og hold kæft, i er søde og dejlige! Husk, at jeg også er på Instabobs @nanabech, ikke? Jeg spammer i hvert fald ikke nogen.

// I’ve had a crush on these pants since the first time I saw them on this pretty one and today, they became mine <3

6 kommentarer

 • Nøj, de er altså også lidt fede!
  Og jeg forstår nu godt, at du synes, en så “vovet” model måske ikke er den dyre pris helt værd, når de nok ikke kommer til at holde utallige sæsoner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak søde Nanna :D! Jeg er også allerede vildt glad for dem!
   – Men ja, når jeg smider penge efter den ægte vare, skal det nok være en mere klassisk model 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  De godt nok også fede! Har også et par i fake læder fra zara, som jeg ELSKER, men som desværre er ved at dø. Måske skulle man købe disse? Hvordan er de str.? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er jeg glad for at du synes :D! De er normal Zara-størrelse, synes jeg – jeg er altid small eller 34 i deres bukser og de her er en small 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er nemlig rigtig mange fine pleather bukser derude 🙂 Og lækre ting du har fundet her, er specielt vild med strikken og tasken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er der faktisk virkelig, når man lige tager læder-skyklapperne af :). Tusinde tak – og hallo, se lige hvor billig tasken endda er (apropos pleater.. ahem).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(i) går i gråt