10 ting jeg ikke forstår

Today I’d like to wear

on another monday

Affiliate: daniel wellington watch (15% off w. nanabech), line & jo jewelry, weekday knit, adidas sneakers, samsøe samsøe leather pants

Det er SÅ mandag i dag, det er! Jeg mødte klokken 8 og er ikke hjemme før engang i aften. På så lang en dag, er komfort i højsædet og jeg drømmer mig for vildt ned i strikken fra Weekday (der i min drøm ikke er lavet af akryl, men måske cashmere..). Og i et par læderbukser i øvrigt også. Jeg mangler stadig, at finde det perfekte (betalelige) par, så råb endelig op, hvis i har set dem, ikke? Uret og verdens bedste Stans har jeg allerede og smykkerne kan jeg om ikke andet, så matche. Jeg synes faktisk, at det overordnet set går ret godt, det der “projekt-få-en-brugbar-garderobe” – måske jeg snart skulle lave en update på hvad jeg har og hvad jeg mangler?

// Today, I have a really long day and so comfort is priority number one. In my dreams, I’m wearing this (and also, the knit is cashmere instead os acrylic..).

7 kommentarer

 • Laura

  Envii’s Leon leather leggings er geniale, i det blødeste strechlæder og smalle hele vejen ned. Og så koster de “kun” 2200. Der kan vist ikke gøres billigere. Man skulle tro jeg blev betalt for at skrive det her

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Uh, dem må jeg lige kigge næremere på – tak for tippet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem har jeg også kig på, Laura. De ser så fede ud. Hvordan er de i størrelsen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sindssygt lækkert outfit.
  Jeg stemmer for garderobe-update!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Moss Copenhagen har et par rigtig fede i lammeskind til kun 1200 bobs! Har ikke tjekket dem ud endnu i virkeligheden, men de er på min to-buy liste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Wuuut, det er billigt! Må lige forbi og lure!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ikke forstår