Naturellement / verdens bedste læbepomade

That blazer

 photo DWlille.jpg photo DW1lille.jpg

Affiliate: Zara blazer + pants (similar), adidas sneakers, t by aw t-shirt (similar), daniel wellington watch (get 15% off w. ‘nanabech’ until oct. 31st).

Ej, jeg synes de her billeder blev vildt gode! Dels fordi jeg er ret tilfreds med outfittet – havde totalt glemt, at jeg ejede en blazer i den perfekte støvede grønne. Næsten-nyt tøj for president! Men lyset er altså også bare vildt fint. Det er faktisk ligefør jeg ikke havde postet dem i dag – der er altid lidt mindre aktivitet om fredagen – men jeg kunne simpelthen ikke vente.. Og så har jeg heller ikke tid til at finde på andet i dag: Først står den på studie og dernæst står den på champagne og is med en håndfuld dejlige damer (i kan følge med på insta @nanabech, hvis i vil se om jeg bliver pinlig i aften). (Det gør jeg jo ikke). (Vel?).

Nåmn, hey, kan i spotte noget nyt? (Ja Daniel Wellington-uret altså – er jeg så en rigtig BD-blogger nu? Heh). Spøg til side, så er jeg  glad for mit nye ur – føler mig sådan helt voksen-agtig med det. Og så er sort læder og sølv hardware jo som skabt til min garderobe. Er det ikke fint?

// Yesterday I remembered, that I own a blazer in the perfect dusty green – feels like new clothes. Wuhu! And speaking of new: That. Watch <3.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturellement / verdens bedste læbepomade