Today I'd like to wear

Never say never

 photo simpeltvteateret.jpg photo simpeltvteateret2.jpg

Affiliate: zara coat (similar), black swan knit, mango dress (similar), adidas sneakers
Psst. Få 10% på ALT fra asos med koden 10MORE

 Nå, det blev et af de lidt sene indlæg i dag. Jeg har bare haft den rareste tirsdag – den har været helt lørdags-rar faktisk! Kaffe-date og catchen op med verdens bedste veninde, sol og sensommerstemning i luften (og igenigen har jeg den frakke på – de sidste tre gange jeg har haft den på, har jeg været sikker på, at det var for sidste gang i år. Deraf bieberoverskriften).. (Ja, jeg har også fået den på hjernen nu).. Nå. Men som om alt det ikke var nok, så har jeg gjort mig det bedste køb længe! Jeg har teaset lidt på insta, men de gode billeder må vente til lyset er bedre ;)..

Phew. Så kan jeg lige overskue, at det ikke er søndag, men onsdag i morgen.

// I’ve had the best day today! Coffee and catching up with my very best friend, sun and warmth allowing me to wear this coat once again – and then I bought something awesome!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I'd like to wear