Never say never

Making it through winter / the basics

making it through winter / basics

Afilliate: leather pants, boyfriend jeans, skinny jeans, sunglasses, watch, necklace, earrings, rings, belt, jacket, coat, high boots, low boots, sneakers, black turtleneck, grey v-neck, grey o-neck, grey turtleneck, coat

Vi snakkede lidt om det her – det der med garderoben: Hvad har jeg, hvad mangler jeg? Jeg synes nemlig faktisk, at jeg er ved at være ret godt dækket ind. Der er stadig ting, som jeg virkelig godt kunne tænke mig, men dem tager vi i et andet indlæg – her er det de ting, der lige pt udgør basen i min efterårs- og vintergarderobe. Og ja, jeg har mere tøj end det her, men virkelig meget af det, er afarter af det samme – altså jeg har fx rigtig mange grå striktrøjer, flere sneakers, flere støvler, flere bukser, men snit og farver går ret meget igen.

Den her base, giver mig lov til at lege rigtig meget med silhuetter og udtryk – den kan både blive meget rå, helt hverdagscasual og fuldstænding weekendchill. Den kan gå til en tur på strøget, en dag på studiet og en weekend i sommerhus. Og så er det hele – og det her er vigtigt – virkelig rart at have på! For lidt mere variation, kan nederdele, kjoler, skjorter o.l. inddrages, men da de ting går ret meget på standby for mig, når det bliver koldt, røg det altså af collagen. I har helt sikkert også nogle basis-ting, som i slet ikke kan uden – har i lyst til at dele? Eller ligner det min basisgarderobe?

// This is it: My basic-wardrobe (for autumn/winter). Everything goes together and can be used for both weekends and weekdays.

2 kommentarer

 • Jeg føler også at sådanne lister/collager gør en kæmpe indflydelse på mulige fejlkøb, da jeg får mig et overblik over hvad jeg VIRKELIg bruger og mangler i min garderobe….

  knus kathrine
  http://www.more-than-minimalism.squarespace.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Sådan har jeg det virkelig også! De ting, der bliver ved med at dukke op på collagerne – det er virkelig tit dem, jeg bliver gladest for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Never say never