Making it through winter / the basics

For winter / what I still need

 photo c940x713.jpg

Affiliate: leather leggins, dark knit, light knit, sunglasses, coat, coverjewelry 

 .. Og nej, det er nok ikke det hele, der rent faktisk ender herhjemme i år. Desværre ;). Men som jeg nævnte her, er jeg faktisk ret godt tilfreds med min garderobe lige nu. Jeg kunne virkelig godt tænke mig flere, store striktrøjer – selvom jeg har en del strik, føles det hele tiden som om jeg mangler den helt rigtige. Eller bare lidt flere at veksle mellem, i hvert fald.. Og ja, et par stramme læderleggins bliver ved med at gå igen på listen, til jeg en dag bliver rig eller sådan noget.. Frakken har jeg lidt svært ved rent faktisk at forsvare, da jeg virkelig ikke mangler overtøj – men er den pæn, eller hvad? Solbriller mangler jeg heller ikke sådan rigtigt, så de bliver nok også på listen lidt endnu. Smykkerne kunne jeg til gengæld godt se flytte ind snart – priserne er ret overskuelige og de ville passe så fint til mine andre smykker.

Hvad mangler i, i garderoben lige nu? Og har jeg glemt noget?

// Yesterday I showed you what I have – today, it’s what I wish for :). 

5 kommentarer

 • Læderleggings og grå strik er virkelig også højt på min liste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mht. læderbukser har jeg lige fået det par fra Moss Copenhagen ind ad døren, som en læser skrev om forleden. Og HOLD op hvor er de lækre. Super lækkert, smørblødt skind og virkelig fed pasform. Dog er jeg lidt i tvivl om jeg skal beholde disse eller købe dem fra envii, da jeg svinger mellem at ville have et stramme læderleggings, som jeg har været på udkig efter i de sidste år, eller en lidt mere baggy pasform som disse (som nu stadig sidder forholdsvist tight).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Faktisk kom der også en pose fra Moss med mig hjem i tirsdags – muligvis med verdens blødeste læderbukser i ;).. Jeg har vidst ret længe, at jeg ikke kan nøjes med hverken løse eller skinny læderbukser, så for mig var det bare et spørgsmål om, hvad der kom først 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor du lokker <3 Og ja, så kunne man være heldig at dem fra Envii kom på udsalg til januar…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Making it through winter / the basics