For winter / what I still need

A reminder

 photo DWlille.jpg

 

Fredag! Og det bliver en dejlig weekend! Min storesøster er nemlig hjemme – hun bor i Spanien pt og jeg ikke har set hende siden sommerferien, så jeg har glædet mig rigtig meget :)! Først er der lige noget studie-dims, der skal overstås, men i dag indebærer det muffins, så jeg tænker, at jeg overlever.

Aaahahaanyhoodles, så ville jeg bare lige minde de af jer, der er interesserede om, at de 15% rabat (med koden ‘nanabech’) på Daniel Wellington udløber i dag – der er lige gået penge ind og det er fredag, så gogogo.

// Just a reminder, that the 15% code ‘nanabech’ expires today.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For winter / what I still need