Basics on sale

10 ting jeg ikke forstår

 photo foranteateretinsta-1.jpg

1. Vintertid. Det var rart nok i morges, men det er bare = en time mindre, hvor jeg kan tage outfitbilleder (derfor genbrugsbilledet). 2. Hvorfor mit kamera ikke kan stille skarpt, når jeg godt kan.. 3. At solbriller er socialt accepterede hele sommeren, mens folk bare kigger ondt på en, når man har dem på i vinterhalvåret – sol i øjnene er sol i øjnene folk! 4. Julepynt i oktober. But why? 5. Den digitale postkasse. Endnu en digital tjeneste at forholde sig til. Kan man lave videresend, mon? 6. Mit hår – eller nærmere bestemt min skilning. Engang var den cirka i midten, men nu nægter den død og pine at flytte sig fra siden (med det tvivlsomme resultat, at alt mit hår er i den ene side. wtf?) 7. Eurowomans trælse, farvede ‘ryg’. Igen – but why? 8. At det perfekte par blå, semi-baggy jeans skal være så svære at finde. 9. Returgebyrer når man (impuls)shopper online. H&M, I’m talking to you! 10. At jeg stadig ikke har fået købt et par læderbukser..

6 kommentarer

 • Rikke

  Åh haha, giver dig 110% ret i den med solbriller 😀 Jeg kan have dem på hele året (kører aldrig bil uden), men magter ikke de blikke 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, jamen ikkå?! Hvem var det lige, der fik ødelagt vintersolbrillebrug for resten af os 😀 ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig dejlig og umiddelbar liste af 10 ting.
  Jeg håber ikke du har noget imod at jeg lod mig inspirere til eget indlæg i morgen (modificeret til at passe mit tema selvf.)
  Jeg grinede meget af nr 7. De gjorde det også i september 2010 (og sikkert også andre gange, men jeg køber ikke hver måned) og den stikker så træls ud på min ellers fine hvide magasin hylde. Forstår frustrationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er helt i orden 🙂
   De har (god knows why) gjort det på hvert eneste nummer siden sidste sommer.. Det er faktisk en af årsagerne til at jeg har opsagt mit abonnement :p.. Det ser nemlig helt vildt træls ud ved siden af fx Cover 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg da faktisk godt se nu du siger det. 😛 (har et par andre liggende) First world problems, men alligevel vil man jo gerne have sine magasiner fremme (de er jo mini bøger)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, jamen det er det vildeste first world problem – men ikke desto mindre under kategorien ‘problem’ 😀 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basics on sale