10 tricky ting

Suited

 photo suits.jpg photo suitsdetail.jpg photo suits2.jpg

Affiliate: Zara suit (similar blazer & trousers) + bag, secondhand knit (similar), adidas sneakers, ray-ban sunglasses

Strikken har i vist ikke set endnu? Jeg købte den af søde Mia til Mega Kup i sidste uge og den er lækker – jeg er faktisk nærmest flyttet ind i den, så det er egentlig vildt, at i ikke har set den på før nu.. Nåmn, i går var det tid til at suite lidt op igen – det kan man altså godt have brug for, når det meste af dagen går med læsning.. Og med en løs strik under blazeren og et par sneakers (but of course), blev det hele også tilpas uformelt. Det er klart et af de outfits jeg godt kunne komme til at sporte efteråret igennem. Om ikke andet, så fordi det er røvbehageligt ;)..

Og sådan helt ude af kontekst: Selected har 40%(!) på alt undtagen udsalg med koden SLFB40, der gælder i dag og i morgen og good old Asos giver 25% på ordren til studerende i cirka det samme tidsrum.. Jeg siger det bare. Nu vil jeg så forsøge at holde mig væk fra de to sider og læse til socialantroprologi. Skal vi se hvor længe det holder?

// Yesterday I felt like suiting up a bit after an entire day of studying.. And with the cozy knit and my beloved sneakers, it was pretty down to earth, I think.

2 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud! Ville gerne selv tilføje sådan et par klassiske Adidas til samlingen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak :)! De er nok også et af årets bedste køb – tror seriøst aldrig jeg har ejet så behagelig en sko 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tricky ting