Completing the wardrobe

Sorta grunge

 photo grunged2.jpg

Affiliate: provider leather jacket, cheap monday shirt, gina tricot t-shirt (similar), h&m trousers, zara boots (similar)

Årh, søndag var grunge-dag. Agtigt. Ej, det er egentlig bare den ternede skjorte (som i lige kan ane), der giver mig 90’er associationer og får mig til at nynne Smells Like Teen Spirit.. Og måske også lidt resten af outfittet, der vist ikke er blandt det mest nyskabende. Men altså, til en søndag, der bød på åbent hus i Dokk1, en tur i Netto og ikke så meget andet – ja, så var det fint.

I dag er lidt anderledes – der er go på og mit tøj er lidt mere 2014. Og ved i hvad? Søde Cille Veje skal gæsteundervise på min kandidat, så i dag gør det slet ikke noget, at skulle stå op før solen :)! Jeg ser vildt meget frem til flere visdomsord fra en af årsagerne – ja, altså Cille – til at jeg valgte den her kandidat. Og så står den ellers på gruppearbejde indtil i eftermiddag.. Nåmn, jeg ser om jeg ikke får tid til at kigge ind i aften. Hav det rart så længe.

// Yesterday I felt kinda grunge with the checked shirt and washed jeans – pretty ok for sunday.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Completing the wardrobe