20% off

Slouchy suit

 photo slouchysuit3blog.jpg photo slouchysuitblog.jpg

Affiliate: Weekday kimono (similar), zara t-shirt + pants (similar), adidas sneakers

Uh, det her et en af de gange, hvor jeg bare synes at det spiller på billederne – jeg havde det SÅ godt i det outfit, lyset var ret venligt og jeg havde en sjældent god hårdag. At min t-shirt så har fået et lidt funky solnedgangs-skær, det lader vi ligge. Og ja, jeg ser måske lidt mopset ud på det nederste billede – det var jeg altså ikke! Det er bare taget efter en 3 timers forelæsning uden en ordentlig pause, så jeg var egentlig bare træt.. Nåmn, selvom jeg stadig er ret glad for min ‘sædvanlige‘ location, så kan jeg mærke, at det trækker mere og mere i mig, for at få lidt mere dybde i billederne – så længe baggrunden stadig er rolig og farveneutral i hvert fald..

Tænker i egentlig over sådan noget? Altså – er det mere spændende for jer, når der sker noget lidt andet på billederne, eller er det kun mig, der tænker over det på sådan en ærgerlig navlepilleri-agtig måde :D?

// The slouchy suit was a winner yesterday! I felt really comfortable and I think the photos turned out pretty well.

8 kommentarer

 • Sara

  Jeg kan personligt godt lide noget variation i baggrund osv., ellers synes jeg outfit-billederne meget hurtigt kommer til at blive enormt ensformige. Så thumps up herfra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baggrunden for mig skal være ret neutral, så den ikke stjæler fokus fra outtittet og dig. Men det er lidt sjovt at mix-it-up med nogle baggrunde der måske giver billedet en god effekt 🙂

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jamen præcis – du kommer heller ikke til at se det meget vildere end det her 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle virkelig smukke billeder! Baggrunden behøver ikke være for vild og forvirrende. Synes den på disse billeder er virkelig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dejligt at det er enkelt. Men elsker også at der sker noget i baggrunden, så nu når bladene på træerne begynder at falde af og skifte farve ville det da være smukt at tage en tur i skoven og tage billeder, blot til en lille forveksling engang imellem.^

  Forsat god weekend!

  Jeg har lige nu en give-away kørende på min blog, hvis det har interesse.
  http://etskridt.bloggersdelight.dk/2014/09/vind-en-plakat-fra-livink-dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er det jeg tænker – altså med det enkle. Du kommer nok ikke til at se mange billeder med natur på herinde, selvom jeg vil give dig helt ret i, at de kan være enormt smukke :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off