In an instant

Photoshop in real life

 photo microblur.jpg

Eller altså næsten i hvert fald – den gør dig ikke tyndere og den giver dig ikke længere ben.. Men den er altså nærmest magisk at komme på huden – de af jer, der har arbejdet med photoshop ved, at der er et blur-tool, der kan udjævne overflader. Micro-Blur fungerer cirka sådan: Der er ikke farve i som sådan, men den gør altså bare et aller andet, så hudtonen udjævnes og ens hud føles silkeblød. Hvis man har en rimelig fin hud, kan den faktisk sagtens erstatte en foundation eller farvet pudder, synes jeg. Hvis i er i nærheden af Magasin, så prøv den evt. på den ene håndflade og hold så hænderne op mod hinanden..

Micro-Blur påstår faktisk også, at gøre huden finere på sigt – jeg købte min i tirsdags, da der var 20% på al beauty i Magasin og det hjalp selvfølgelig lidt på prisen. Uden procenter står den til 210,- lige her.

// I bought this little genius the other day, and I’m already addicted. It’s the closest I’ve ever been to photoshop in real life. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In an instant