Rocked up

Monokromt

monochrome

Affiliate: weekday sweatshirt, ray-ban sunglasses, maria black necklace, jane kønig earring w. diamond, bymarika earring w. stud, daniel wellington watch, h&m leather pants, asos bag, selected slip ons

Puha, en masse ting, der pludselig befandt sig på collagen.. Jeg kunne godt hoppe i det hele i dag. Anyday, faktisk. Det har den der fine balance mellem det casual – de løse snit og de flade sko – og så det lidt finere grundet smykkerne og uret. Ajmen hvor kunne jeg godt. Jeg kan virkelig mærke, at jeg savner et par læderbukser! Jeg solgte jo mine gamle, da jeg desværre ikke kunne passe dem længere, men åh, hvor jeg savner at have sådan et par. Dem på collagen kunne faktisk godt være en mulighed, men det ankelkorte bliver nok alligevel for træls til vinter, tror i ikke? Jeg er ellers ret vildt med det list løsere snit de har. Nåmn, jeg må jo på jagt.

But first, coffee. Jeg skal faktisk mødes med verdens bedste veninde om snart og hvis jeg ikke løber nu, kommer jeg afsted med vådt hår (eller uden bukser). Hvad skal i lave i dag? Det er så hyggeligt, når i pipper med i kommentarfeltet om de her dagligdags ting :).

// Today I’m dreaming about everything in the collage. Especially the leather trousers. I really miss having a pair.. 

8 kommentarer

 • Kamma

  Min dag er indtil videre blevet brugt på træning og hverdagsindkøb med min mor (#vildungdom 😉 ) og resten af dagen skal enten bruges i sengen eller med at få lavet nogle lektier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Altså min dag hed kaffe med veninde og så kaffe med mor – vildungdom er overvurderet anyway ;D..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville altså også hoppe i det der til enhver tid! Virkelig lækker sammensætning! Og ja, jeg kunne også godt bruge et par læderbukser, det ser satme så lækkert ud på alle de andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ikkå?! Åh, jeg savner også mine – sådan et par kan altså bare redde alle dårlige dage :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugt min dag på at blogge og hygge med nogle veninder 🙂 Den perfekte lørdag hvis du spørger mig! Btw må du meget gerne tage et kig forbi min blog… Jeg kan altid bruge lidt feedback fra en med noget erfaring 🙂

  knus kathrine
  blog: http://more-than-minimalism.squarespace.com
  bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12841395

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Så fine læderbukser! Er vild med, at de er lidt løse. Synes dog, at det er lidt risikabelt, når de kun kan købes online uden mulighed for at prøve dem først. Du bliver nødt til at købe dem, så du kan rådgive os andre om størrelsen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ja, det er lidt tricky, det med størrelsen.. Men jeg synes egentlig, at h&m er ret stabile når det kommer til størrelser, så jeg er egentlig ikke så nervøs.. Eller, det var jeg ikke før du nævnte det 😀 haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rocked up