Sorta grunge

Legs out

 photo blotterjakke2.jpg photo blotterjakke22.jpg

Affiliate: zara trench (similar) + bag (similar), weekday dress, adidas sneakers, ray-ban sunglasses

Ok, jeg har snart ikke tal på hvor mange gange i år, jeg har været sikker på, at “nu er det den sidste dag med bare ben”.. I går kom de ud igen, benene – vejret var jo helt perfekt! I dag ser det noget anderledes ud til gengæld. Mere regnvejrsefterårsagtigt. Og hvor jeg i går var all in på bare ben, så er jeg lige nu ret klar på uldbukser.. Oh, Danmark <3

Nå. Jeg vil sætte kaffen over og få skrevet min opgave til Socialantropologi før den i aften står på møde med de søde Fashion Unit bloggere. Vi blogges ved.

// Yesterday the temperature absolutely allowed bare legs – today it’s more like wool or leather-weather.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorta grunge