Monokromt

Completing the wardrobe

fall wishes

Affiliate: zara silk shirts here & here, h&m cashmere beanie & scarf + leather pants, ray-ban sunglasses, bymarika bracelet, cos belt, magasin pullover, bymarika earring w. stud, jane kønig earring w. diamond, zara shoes, givenchy bag

Blogland begynder at bugne med efterårs-ønskelister og jeg vil også være med. Det er nemlig en ret rar måde at danne sig et overblik over need to have vs. nice to have.. Det her er så need to have, hvis i skulle være i tvivl ;). Selvfølgelig ikke lige med det samme – det tillader mit budget sletslet ikke – men det er smart nok med et rettesnor.

Jeg mangler fx virkelig skjorter, og Zaras silkeskjorter falder virkelig fint på mig – jeg har allerede en sort, så en hvid og den stribede ville supplere garderoben rigtig fint. Læderbukserne har vi allerede snakket lidt om: Jeg savner at have et par (eller flere) og selvom et par helt stramme også er virkelig højt på listen, så hælder jeg faktisk mere til et par lidt løsere lige nu. De herre-inspirerede sko er et lidt nyere crush, men de vokser altså på mig – specielt disse fra Zara <3. I løber af efteråret vil jeg også gerne tilføje lidt flere simple smykker, der kan spice mine outfits lidt op. Solbrillerne skal jeg lige prøve på først – er ikke helt hundrede på, at de klæder mig. Men de er jo SÅ fine – og så er de dels lidt lettere og dels lidt mere et statement end mine wayfarers. Desuden kan man aldrig få for mange Ray-Bans. Bæltet er helt neutralt og ville være et fint supplement til mit mere rå. Og tasken.. Den er bare en drøm.

// This. I need this. For reasons. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monokromt