Why I should learn to walk in heels

Best budget option / turtleneck

Turtlenecks

Affiliate: here & here

Ja, altså jeg har vist jer dem før, men ikke lige fået købt dem.. Men så så Emma Silke sådan her ud i går. Og nu går jeg i Magasin. Rullekraverne er i 100% uld, hvilket slet ikke skal undervurderes nu, hvor temperaturen begynder at dale. Og så er de billige. Som i 249,- for en og 400,- for to. Det er altså helt genialt.

Og helt ude af kontekst, er der 20% på alt beauty (der ikke er nedsat i forvejen) på magasin.dk, hvis du har goodiecard – alt, som i Kiehl’s og Mac included.. Alt.

// Beautiful Emma Silke showed of the grey turtleneck yesterday. Today I’m going shopping. It’s 100% wool and the price is brilliant.

8 kommentarer

 • Janne

  Ved du hvordan de er i str?? Jeg har nemlig et par alm trøjer i uld fra Benetton, og dem har jeg i en L (er normalt S)….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg har ikke prøvet dem endnu, men Emma Silke (der også ligner en small) har købt dem i large og de sidder fremragende på hende i hvert fald. Tror det kommer an på hvor tight du vil have dem til at sidde, men jeg går efter large ;)..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Nana
  Åhh hvor ser de lækre ud 🙂
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er du sød! Afsted til Magasin med dig, det er simpelthen de lækreste striktrøjer man kan få!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, ejmen jeg var overbevist på stedet med de billeder! Men shitaltså, de var der ikke i large! Jeg dør! Må vente på næste batch 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv! Ellers må du ty til at købe dem online, der er de endnu at finde i str. large!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg er lige præcis tre sekunder fra at trykke køb – så skal jeg bare vente på posten :D.. Men ok, omvendt skal jeg jo vente på nye forsyninger. Min logik er hullet, kan jeg godt se.. Jeg trykker køb first thing i morgen! For de er edermanme lækre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why I should learn to walk in heels