About them brows..

10 tricky ting

 photo suits3.jpg

1. At gå igennem en Netto, der har bilar uden at købe mindst én pose med hjem. So far er det ikke lykkedes for mig. 2. Dilemmaet spise toast vs. gøre toaster ren efter oste-overload. Ostetoast smager så godt, men er det det værd? 3. At tage ordentlige billeder til bloggen på dage, hvor man egentlig bare har siddet og læst, og derfor stadig har natbukser på klokken tre.. 4. Vejret her for tiden – er vi på shorts eller striktrøjer eller regntøj eller.. Åh.. 5. At købe en dyr jakke som noget af det første efter su’en er gået ind.. Nu skal jeg lige regne ud hvordan resten af måneden skal hænge sammen.. 6. Når ens kaffe forsvinder fra kaffe-hylden på studiet efter mindre end en uge. Not cool, kaffe-fjerner-type. Not cool. Og hvad gør man lige ved det? 7. At vænne sig til at stå op før klokken ni. Det er ikke rart. Og at møde(!) klokken 8(!!) om mandagen(!!!) er decideret ufedt. 8. Hvor meget kaffe er for meget kaffe? Et af livets store spørgsmål.. 9. At blive afhængig af pinlige mobilspil – jeg nævner i flæng: Hay Day, Candy Crush, Kardashian.. Suk altså. 10. At fortælle folk om din blog, uden at blive pinligt selvbevidst: “Ja, altså jeg blogger primært om mode” -> Shit, hvad er det jeg har på? Og tror de jeg er super overfladisk nu?.. Altså.. Nej.

// Rambling about stuff and nothing and more stuff. 

8 kommentarer

 • NANA! den location der!!! Den tager du mig hen til i morgen, og det er en ordre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hahahaha 😀 ! Ja, er den ikke fed?! Det er nok det tættestse vi kommer på borgen her i Århus ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  6. Lav en Ross

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, et super fedt indlæg – er specielt vild med den sidste observering 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i chok. Hvem kan finde på at stjæle andres kaffe?? Hvis jeg var dig, ville jeg købe noget billigt møgkaffe, hælde det i emballage fra en dyr, lækker én og blande det med salt. Og vente på at det bliver stjålet igen. Så kan de fanme lære det! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Altså jeg håber jo stadig inderst inde, at jeg kommer derop i morgen og finder min kaffe på dens dertilindrettede hylde. At det ligesom bare var en, der ikke lige havde set, at der var skrevet navn på -.- .. Du ved.. Ellers går jeg klart med dit bud :D! Og hvis jeg alligevel både skal købe en dyr og en billig, så er det jo to fluer med et smæk, at den dyre kaffe bliver camoufleret i den billige emballage. Smart.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About them brows..