Cozying up

Wishlist

autumn wishes

Årh, formatet på collagen driller lige – og jeg har simpelthen ikke hjernekapacitet i overskud til at rode videre med det. Jeg er nu tre dage inde i min kandidat og der er altså go på. Det er heldigvis både sjovt og interessant og de piger jeg er i gruppe med er rigtig søde – men hold nu, hvor er det hårdt at gå i gang. Jeg har ikke haft skemalagt hverdag siden starten af april jo ;).. Så jeg skal lige ind i rytmen igen.

Ok, nok brok. Der er gået løn og su ind i dag og butikkerne bugner af efterårsvarer! Javist, halvdelen af collagen er h&ms (latterligt hypede) studio collection, men den er edermanme også vellykket. Jeg har endda begrænset mig her.. Ruskindsjakken er øverst på listen, men både læderbukser, taske, blazer og sjov-farvede strik vil jeg vildt gerne have med hjem. Sammen med resten af collagen i øvrigt. Pænt urealistisk, men det er jo fredag – og hvis i fiser over på trendsales eller tictail og køber mine ting, er jeg lidt tættere på det hele ikke?

// It’s payday and the stores (and ze interwebz) are bursting with pretty stuff. Oh, and next week h&ms studio collection hits the stores – I pretty much want half of it, which is absolutely unrealistic.. Sigh.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozying up