Jeg har solbriller på, det' et sjovt fænomen..

Wardrobe essentials / leather pants

leather legs

Sponsoreret indlæg
Affiliate: 1: michael kors 4430kr, 2: reiss 5065kr, 3: by malene birger 4950kr, 4: samsøe samsøe 3495kr, 5: h&m 1999kr, 6: envii by pernille teisbæk 2300kr, 7: h&m studio collecton aw14, 8: ellos collection 1299kr

Skal vi ikke bare blive enige om, at læderbukserne er kommet for at blive? At de er mere storby chik, end motorcykelklub? Jeg tænker det. Læderbenene bliver i hvert fald en af grundstenene i min efterårs- og vintergarderobe, parret med skjorter, strik, sneakers og støvler går de jo til alt. Personligt er jeg mest til ægte læder, da det typisk bliver pænere med tiden og generelt føles rarere, men er økonomien (eller principperne) ikke til det, bliver pleather heldigvis produceret pænere og pænere. Collagen er dog kun ægte læder, hvilket forklarer de lidt voldsomme priser på specielt leggings’ne – men så skulle de altså også gerne holde de næste mange år! Alternativt er selvfølgelig good old Trendsales, hvor søgningen ‘læderbukser‘ jævnligt byder på fine ting til fine priser. Nåja, og hvis nogle af jer er str. 36 og mangler et par smørbløde læderbukser, så sælger jeg i øvrigt mine fra & Other Stories – se annoncen her.

// Leather pants are an essential part of my autumn-/winter wardrobe – and I’d love to add number 3, 6 and 7 right now!

4 kommentarer

 • Emma

  Årh læder, det er vel nok de mest behaglige og luksuriøse man kan hoppe i!
  Jeg har selv Envii’s leggings, og hvor er de dog flotte, lækre og går bare med alt, der kommer ikke noget bemærkelsesværdigt med knæ, de er bare de skønneste!
  Så købte jeg Envii og PT kollektion, læderbukserne og hvor er de dog utrolig lækre, så rare at have på, 100% lam som leggingsene, alt i alt, hvor er det dog to lækre produkter, jeg ikke fortryder en eneste krone jeg har smidt efter det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er nemlig sindssygt lækkert! Både at have på, men helt sikkert også at se på 😉
   Og dejligt lige at høre om Enviis – PT-bukserne ser nemlig ret perfekte ud, men det kan være lidt svært at vurdere alt ud fra et billede jo. Tusinde tak! (Og hvor er jeg misundelig på at du har begge! haha).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har solbriller på, det' et sjovt fænomen..