Slouchy

Ti om mig

 photo tiommig.jpg

1. Jeg har soveværelse lige ud til tre barer og sover fra larmen uden problemer – men lastbilers bakkelyde (og morgenfriske byggemænd bob’er) er min nemesis. 2. Jeg gik til ballet da jeg var yngre, og har bl.a. danset på det kongelige teater (til store balletskoledag, men lad nu det ligge). 3. Jeg kan ikke drikke rødvin uden at skære ansigt. 4. Jeg hader at sove i rodede rum. 5. Jeg har lige sagt mit Eurowoman-abbonement op – en seriøst vigtig faktor, var den multifarvede ‘ryg’ (but why?!). 6. Jeg bliver irrationelt, grænsende til pinligt glad for hvert eneste følger og like på bloglovin’ og instagram. 7. Jeg er ikke vanvittigt struktureret, men arbejder skide godt under pres. 8. Mit ur er med vilje to minutter foran, så jeg ikke kommer for sent. 9. .. Det virker rent faktisk :/ .. 10. Jeg begriber ikke hvordan Jamie Dornan fik rollen som Christian Grey, når Matt Bomer nu eksisterer..

// Just some random facts about me – nothing important. Smile, wave and move on <3.

8 kommentarer

 • Runa

  Matt Bomer åh suk. Han måtte gerne binde mig lidt op;-) Jeg fatter det heller ikke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Endelig en fornuftig sjæl! 😀 fact nummer ti kunne ikke siges bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hahaha, jamen ikkå?! Det er et af livets store mysterier..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Elsker denne slags indlæg på blogs, de er så hyggelige at læse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tilslutter mig den med skide byggemand bob, der forhindrer mig i at få min skønhedssøvn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ikkå?! Pisseanstrengende, at de sådan går og arbejder, mens vi andre prøver at sove 😀 ha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slouchy