Pointed flats

Stan Smith

 photo Stan.jpg

Efter måneders ukontrolleret savlen over Stan Smith, flere og flere sider, der melder udsolgt og intet held på Trendsales føles det helt fantastisk at krydse tennisskoen af min mentale ønskeliste. Fødselsdag og forældre <3. Min mor har selv slidt ikke mindre end tre par Stan Smiths op gennem årene, så måske der er noget om æbler og stammer og sårns. Jeg glæder mig i hvert fald til at slide mit første par op!

Indtil regnen slapper lidt af, tror jeg dog jeg skåner dem – måske zara støvlerne skal indvies? Jeg skal i hvert fald ud af døren lige om lidt og så står den på fødselsdagskage og venindesnak. Og vådt hår, ser det ud til..

// I’ve been drooling over the Stan Smiths for months now, but thanks to the amazing combo – parents & birthday – I can cross them off my mental wish list.

vesterhav3

8 kommentarer

 • De havde dem alle steder i New York. Men der kommer man selvfølgelig ikke lige. Synes de er pæne. Min kæreste købte de helt sorte. Jeg prøvede dem også. Men de passer ikke til min fod, så endte med nogle Nike par i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   De har altid alting alle de steder jeg ikke er – og sikkert også meget billigere :b.. Adidas’ sneakers er heldigvis helt perfekte til mine fødder. Superstars’ne er blandt de rareste sneaks jeg nogensinde har haft og umiddelbart sidder Stan Smith’sne lige så godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Olesen

  Hvor har du fået fat i dem? Har ledt overalt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Altså, de var en gave fra mine forældre jo, men jeg er ret sikker på at både adidas’ egen hjemmeside og net-a-porter har nogle størrelser tilbage stadig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

   Tak for dit hurtige svar!! 🙂 Adidas hjemmesiden har bare kun de grønne og blå i mande størrelser, så tør ikke rigtig købe dem… Kan heller ikke rigtig finde ud af om de overhovedet findes i pige model, og om størrelserne er tilsvarende?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Arh, ja det kan jeg godt se – helt ærligt, så ved jeg ikke om der er forskel, men mine er mandemodellen :P.. I øvrigt står der noget med at de er lidt små i størrelserne, så jeg er faktisk gået et nummer op og er endt med en UK6 (male), der svarer til en 39 1/3, men som passer min str. 38-fod perfekt :)..
   Ærhm.. Håber det gav mening :b.. Ellers må du lige sige til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

   Tusinde tak for din hjælp!! Har dog lige fundet dem i kvindemodel på net-a-porter, så køber dem bare der! Så er spørgsmålet bare om de skal være blå eller grønne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Selvtak – og fedt :)!
   Uh, begge er virkelig, virkelig fede! Jeg har bare altid haft et eller andet for de grønne – det er dem min mor altid har haft 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pointed flats