Wishlist

Jeg har solbriller på, det’ et sjovt fænomen..

 photo graringtogregnet5.jpg

Affiliate: Selected homme knit, nelly jeans (similar), zara bag, adidas sneakers, ray-ban sunglasses

.. er man tilpas cool skinner solen aktid på en.. Eller også er jeg bare så træt, at det føles som om mine poser under øjnene har fået deres egne poser – det der studiestart er altså hårdt. Og solbriller og regnvejr har også altid været en vinder jo..

Nåmn efter at have sovet ti(!) timer, tørret min lillebrors jordbærshot op fra gulvet (lykken er overnattende søskende <3) og fået en gardinstang i hovedet, fik jeg slæbt mig selv op, ud af døren og hen på Emmerys til kaffe og snak. Forsøgte at tage et instaworthy billede af kaffen, men min dumme telefon ville ikke stille skarpt.. Så ville vi tage nogle outfitbilleder, men da vi forlod Emmerys var det begyndt at regne. Det er bare en af de dage.. Så sådan lidt trøsteagtigt (og lidt fordi størrelserne begyndt at forsvinde) bestemte jeg mig for at smide penge efter grå strik. Den er fra Selected Homme, i 100% bomuld og røvrar (so I got that going on for me, which is nice).. Tror lige jeg vender tilbage med trøjen i et nyt indlæg, hvor i kan se den rigtigt, for den er altså ret god – jeg fungerer bare ikke så godt i dag, så jeg tror måske bare, at jeg bliver på sofaen og forsøger ikke at ødelægge noget.

// This is just one of those days: I slept for ten hours straight and I’m still tired as hell, got up to find the rest of my brothers once digested strawberry shot on the floor, got halfway knocked out by my curtains and when I went to take outfit pictures, it started raining. But I got coffee with my best friend and I bought this awesome knit, so I got that going on for me which is nice ;)..

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist