Autumn inspo

For my fellow blondes..

 photo refectocilsort.jpg

.. Og muligvis også for resten af jer? I hvert fald: Jeg har nævnt det før, men her efter sommeren, hvor solen har bleget alt hvad der minder om øjenbryn- og vipper væk, er en reminder altså på sin plads: Hjemmefarvning af bryn og vipper er det nemmeste i verden og det koster sådan rundt regnet ingenting pr. gang i forhold til at få det gjort hos frisøren. Da jeg begyndte at farve med refectocil (som til dato er det langt bedste jeg har prøvet), købte jeg fremkalder-cremen og en sort og en lysebrun farve. Den lysebrune til mine bryn var egentlig mest for at være på den sikre side og undgå skovsnegle, men med så små bryn, som jeg har, er den sorte faktisk helt ok og så skal man kun blande en farve. Det lette blev lige endnu lettere.

Edit: Efter gode tips i kommentarfeltet har jeg skiftet sort ud med ‘grafit’ – even better <3

Jeg bruger 15 dråber fremkalder-dims og ca. 2 cm farve (og jeg smider overskudsfarve væk hver gang..) – mere for at give et billede af hvor længe sådan et sæt kan holde.. Det på vipperne får lov til at sidde ca ti minutter, mens det på brynene fjernes efter 10-15 sekunder – brynene får så tit af flere omgange, men jeg skal bare ikke ende med skovsnegle. Better safe than sorry. Farven er let at arbejde med og også ret let at få af huden, hvis den skulle sætte sig der – det meste forsvinder med en fugtet vatrondel. Jeg har købt mit i Beauty Cos i Århus, men en del af det er vist på tilbud på hjemmesiden nu her – find det her. Og nej, det er ikke et sponsoreret indlæg – det er bare et fremragende produkt.

// After a long summer with the sun bleaching away both my brows and lashes, I’ve once again turned to Refectocil to get them back.

2 kommentarer

 • janne

  Jeg har i mange år farvet mine bryn med refectocil – prøv farven graphite grå, den er mere kold farve, naturlig og super til os blondiner. Plus den er nemmere at styre og så bliver den ikke så hård som den sorte farve. Men man kan stadig få en mørk farve, hvis man er til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ah, det kunne måske være endnu bedre faktisk :)! Synes nu allerede den sorte er nem at styre, men nemmere er vel altid bedre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn inspo