Ti om mig

Cozying up

turtlenecks

Affiliate: Selected 299kr, hunky dory 1095kr, vanessa bruno 2495kr, g-star 1295kr, uniqlo ca 660kr, selected 399kr

Late night dreaming. Halvdelen af trøjerne koster mere end hvad jeg sådan lige umiddelbart har råd til at smide efter en trøje – de er med som inspiration (hvis nogen skulle være seje til at strikke for eksempel) og så selvfølgelig som fremtidig Trendsales-huskeliste ;). Den anden halvdel er klart mere su-venlig og så går der jo penge ind lige om lidt. Haha. Specielt trøjen fra Uniqlo lurer jeg lidt på – den har været væk i de neutrale farver et stykke tid, men er tilbage i blandt andet to lækre grå nuancer og en sort, der ligner min weekday-strk for meget til at jeg kan forsvare det, men som virkelig er fin – se bare lige Mia! Nåmn, siger det bare, ikke?

Og forresten, fedt(!) at i har taget så godt imod det forrige indlæg! Det var lidt grænseoverskridende at trykke ‘post’, men der har været en del trafik på det og i er en del, der har liket det ovre på bloglovin’, så måske der kommer en 2’er en dag <3

// Tonigh I’m dreaming of turtlenecks – both the thin ones and the really big ones. Preferably in whites, greys and blacks, but that’s probably not that surprising.. 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ti om mig