Blogs that inspire / Creators of desire

Best. Location. EVER.

 photo soslashjlegangII.jpg photo soslashjlegangIII.jpg photo soslashjlegang.jpg

Affiliate: Zara trench (similar) + bag, t by aw t-shirt, diesel jeans, ray-ban sunglasses, unknown belt (similar)

Hallå, skulle vi lige få bygget en søjlegang i Århus også? Gerne i de fineste douce nuancer og med nogle få efterårsblade, der kan blæse lidt rundt. Mia og jeg overvejede også at kidnappe christiansborg (alternativt, bare søjlegangen), men det bliver lidt omfattende..

Anyhow – er det ikke de fineste outfitbilleder længe? Hvis ikke nogensinde? Jeg er svært tilfreds i hvert fald og jeg kan ikke love, at i ikke bliver spammet med billeder derfra. Fotografen er søde Mia, som jeg tilbragte dagen med i går. Hele dagen – lige fra jeg havde løbet fra rutebilsstationen til musikhuset klokken alt-for-tidligt om morgenen (hvorfor går alle busser ikke også bare fra rutebilsstationen altså?!) og til vores tog trillede ind i Århus igen i aftes. I mellemtiden blev der snakket en skræmmende masse, vi fik besøgt Daniel på BDs hyggelige kontor, trawlet gennem de vigtigste highstreet butikker, der gav os begge lidt mere at slæbe rundt på, skudt outfitbilleder og snakket lidt mere indtil det var tid til at løbe – igen ja. Suk, hvor er københavn stor altså.. Og ok, måske ikke løbe, men så powerwalke til den anden ende af byen, hvor Black Swan viste den fineste AW kollektion frem – og mere om det senere i øvrigt. Efter besøget der, var der lige præcis tid til et smut forbi We Do Food, så vi kunne spise aftensmad i toget. Årh, virkelig god dag altså <3

// Yesterday I visited beautiful Copenhagen where we shot, maybe the outfit pictures in the blogs history? And shopped of course.. I’ll show you later ;).

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogs that inspire / Creators of desire