Wardrobe essentials / leather pants

Beach hair, you son of a.. beach

 photo tumblr_n03g06ldXw1r7his3o1_500.jpg

Nåmen, det er søndag og once again drømmer jeg om bølget strandhår. Mit eget hår er sindssygt glat og ret tungt, så en saltvandsspray gør det ikke helt for mig. Faktisk har mit hår det med bare at absorbere hårprodukter og så fedte i stedet for at være sejt.. Det eneste der virker bare lidt, er tørshampoo, men det kan jo ikke rigtig bruges til at style som sådan. Så jeg er sådan lidt nået frem til, at jeg i en alder af 24 bør smide penge efter et glattejern, der kan redde mig. Men kan det virkelig passe, at man skal smide en halv SU efter noget ghd? Eller kan den her noget billigere Remington-fætter bruges? Det er ikke fordi jeg skal ud i de vilde opsætninger her – jeg skal bare lave noget struktur. Og jeg ved ikke et klap om det her, så byd lige ind med erfaringer og visdomsord ikke?

// Allright, at the age of 24, I’ve finally decided to actually buy myself a straightening iron to build up some structure ind my nothing-but-wavy hair.. But do I really need to spend half my paycheck on, say, ghd or can the much cheaper options save me too?

4 kommentarer

 • Rikke

  Har selv remington og den virker super duper. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, det var præcis det svar jeg havde håbet på :D! Wuhu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Har også et fra Remington, og af samme grund som du – har brug for det af og til, men slet ikke så ofte og ej heller til et stort og krævende hår, sådan at GHD er nødvendigt.

  Så Remington er for mit hår og mit forbrug ganske fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Kæft, det er godt at høre, at jeg ikke skal smide en hel su 😀 <3. Det bliver klikket hjem asap!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wardrobe essentials / leather pants