Pleated skirt

A different location

 photo warehouseII.jpg photo warehouse.jpg photo warehouseIV.jpg photo warehouseIII.jpg

Affiliate: h&m t-shirt + skirt + slip ons (similiar), casio watch, ray-ban sunglasses

I går mødtes jeg med søde Mia for at skyde nogle outfitbilleder – ret fedt i øvrigt, at skyde med en, der selv foreslår detaljebilleder! Og så fik min kæreste/fotograf en lille pause ;)..  Billederne er lidt anderledes end hvad jeg plejer at have herinde og jeg er helt vild med dem! Både fordi forandring som bekendt fryder, men også fordi det altså bare blev nogle virkelig fede billeder – synes i ikke? Jeg har i hvert fald fornemmelsen af, at mit 50mm objektiv kommer langt mere til sin ret, når der kommer noget mere dybde i billederne.

Nederdelen røg på igen – den er altså virkelig en ny favorit, så jeg håber i kan lide den ;)! Stylet med en oversize tee og en par slip ons bliver udtrykket meget mere casual og måske også mere studie-/arbejdsvenligt end her.

// Pictures from earlier this week, wearing the pleated skirt again – this time a bit more casual with the tee and slip ons. 

vesterhav3

6 kommentarer

 • Helle

  Hej Nana. Jeg er ny læser (efter anbefaling fra ohmygown), og jeg er meget positivt overrasket over din fine blog. De sider jeg har bladret igennem er fyldt med god stil og flotte billeder med inspiration til go’ hverdagsstil. Især billederne i dette indlæg er superflotte. Jeg plejer ikke at kommentere på blogs, men du skal lige ha’ én alligevel – jeg tror, jeg bliver hængende 🙂 God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, det her er virkelig en af de helt fantastiske kommentarer :). Tusinde mange tak – og velkommen til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg er vild med outfittet! Casual, feminint og praktisk på samme tid 🙂 Og så skal jeg have købt mig et par lignende slip ons, de går jo næsten til alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Fedt at høre! Ja, de er altså lette at have med at gøre, sådan nogle slip ons 🙂 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  De billeder der viiiildt fede! Location og outfit spiller godt sammen på billederne, så der ryger lige en tommel op og et ønske om god weekend fra mig til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pleated skirt