Yet another pair

Sporty stripes

 photo sportogstriberII.jpg photo sportogstriberIII.jpg photo sportogstriber.jpg

Affiliate: zara t-shirt, mango shorts (similar), adidas sneakers, ray-ban wayfarers

Et outfit fra i går, hvor dagen stod på familiebesøg – sådan cirka ligesom i dag faktisk. Min storesøster har hevet mand og børn med til Århus, så både i går og i dag hedder strand, vandplaskeri og måske lidt kasten med vandmænd. Det er simpelthen den bedst tænkelige scenarie at vende tilbage til efter både Portugal og Frankrig – og vejret er jo nærmest det samme ;)..

Men outfittet! Det skulle være løst, rart og ikke for varmt og så skulle jeg cykle med det. Jeg er en ost til at cykle, så det foregår stort set altid i lukkede sko.. Kald det risikominimering, haha. T-shirten var jeg faktisk lige ved at sælge, da det er ret længe siden jeg har brugt den. Men da der tikkede et ellers ret fornuftigt bud ind, kunne jeg alligevel ikke nænne det – og det har jeg altså været glad for i dag! For ud over at være tynd, løs og blød, så er farven altså ret god til sommerbrun hud. Og nu hvor jeg ser billederne, bliver jeg også lidt vild med, at striberne går igen på t-shirt og sneakers.

// The outfit from yesterday where I needed something comfy and not too warm – and that’s exactly what I got! And I really like the detail with stripes on both tee and sneakers. 

vesterhav3

2 kommentarer

 • Hey!

  Jeg har lige opdaget din blog, og jeg synes virkelig du har en fed stil(elsker dine Adidas)
  Jeg vil helt klart følge med i din blog fra nu af, jeg tænkte om du måske også ville tage et kig på min venindes & min blog?

  http://byus2you.blogspot.dk

  Knus Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Velkommen til :D! Og tusinde tak for de søde ord – du kan tro, at jeg kigger forbi :). Det gør jeg stort set altid, når der lander links i mit kommentarfelt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yet another pair