Et lille pip

Simplicity

simplicity

ray-ban sunnies, asos slip ons, mango bag + dress
Indeholder affiliate links

For en lille uge siden havde jeg et indlæg om den sorte farves genialitet og anvendelighed. Siden jeg skrev det indlæg, har jeg levet en ti dages tid med en taske fyldt med sort tøj. På mit hostel i Lissabon blev jeg endda genkendt som dansker af en fyr, der havde studeret i København engang: “Well, all black clothing and then blonde hair and blue eyes – that was sort of a tell”.. Jaok. Og selvom sort nok altid vil være min go-to farve, er der alligevel røget lidt lysere farver på de sidste dage (lige minus min bikini altså, for den er stadig sort. Ahem).

Outfittet på collagen er jeg ret forelsket i – også selvom jeg ikke kunne finde en kjole, der ligner den på billedet helt. Jeg er en idiot til at holde hvidt hvidt, desværre, men årh, hvor gad jeg godt have en hvid ikke-gennemsigtig kjole. Allerhelst den på billedet. Og så har jeg igenigen fortrudt, at jeg ikke købte tasken fra Zara dengang den var i butikkerne.. Den er ikke ægte læder, så jeg lod den stå.. Men årh, den er altså pæn!

// Although I’m still in love with black, I kinda want some white too. Especially in the form of a dress as the one on the picture! Prettyprettypretty. 

vesterhav3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille pip