Simplicity

Muscle tank

 photo burningbarjolsII.jpg

Affiliate: mango top + shorts (similar), ray-ban sunglasses, casio watch

SÅ! Jeg har sovet ud efter lidt over 24 timer på bagsædet af Astraen – instaerne har sæt benpladsen (eller manglen på den) fra grænsen til Århus.. Nå. Men jeg er hjemme nu i hvert fald og jeg har virkelig glædet mig til at få bloggen ind i den daglige rutine igen. Vi ligger ud med et næsten-helt outfit fra en af dagene i Barjols. Toppen er nu og købt på udsalg i Lissabon til lige omkring 30(!) kroner – den er også på udsalg på Mangos egen hjemmeside. Desværre ikke til portugisiske priser, but still. Jeg nappede den både i grå og sort og indtil jeg bliver rig skal de agere substitutter for T by AW-toppen, der har optådt på så ustyrligt mange af mine collager gennem tiden 🙂

// I can’t even count the amount of times the muscle tee from T by AW have appeared on my collages. But until I get rich, this top from Mango will be a pretty good substitute! I bought it on sale in Lisbon for about 30 dkk! It’s available in more colors on Mangos webshop – not at portuguese prices, but still.. 

vesterhav3

2 kommentarer

 • Rikke

  Hej Nana! Jeg ville lige høre, hvad str. du bruger i Mango overdele? Jeg er på størrelse med dig og sidder og har fundet en masse lækkert i deres udsalg, men jeg ved desværre ikke, hvordan deres størrelser er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Uh, udsalg er altid godt! Jeg er en ret konstant small hos Mango – selv i deres jakker, hvor jeg næsten altid skal op i en M hos Zara 🙂
   – God shopping :D!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simplicity