9 gode body'er

In blacks

 photo ecdc7301-51a1-45b2-b0bf-4875b66523e6.pngAffiliate: sunglasses, fedora, boots, dress

I dag gad jeg godt hoppe i outfittet på collagen – måske uden hatten, da uld + varme = unødvendigt meget varme. Men den er altså pæn, så den skulle med. Og måske det alligevel kunne gå, for kjolen har faktisk en rimelig smart feature (altså et hul i ryggen), der gør det muligt ikke at smelte helt. Udover det, så ja: Jeg savler stadig over ‘Meteor’, er stadig fan af rare ting og elsker stadig sorte læderstøvler og, well, sort generelt.. Og når jeg er færdig med min kaffe løber jeg forbi posthuset med nogle pakker og så står den på sol i haven og søde nevøer et sted i Risskov. Hvad laver i i dag?

// Still loving black, loose, leather, fedoras, Ray-Bans Meteors and Elin Kling. Today I’d love to wear everything on the collage. 

vesterhav3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 gode body'er