Fashion Unit Launch

FU launch outfittet

 photo 80734b0e-5541-4bfd-91be-3bc798969083.jpg

Weekday dress, nike sneakers

Først og fremmenst tak til jer, der mødte op til Fashion Unit launchen i fredags – i var med til at skabe den rareste stemning og jeg havde i hvert fald en fremragende aften. Det er i øvrigt også forklaringen på gårsdagens stilhed herinde.. Ahem.

Nåmen outfittet! Bemærk først lige aftensolen og den fine baggrund i dagens anledning ;).. Kjolen er helt ny og købt i Weekday for 250 kroner. Den var egentlig købt til at være den slags sommerkjole, der redder en, når man lige skal et hurtigt smut fra poolen og ind til byen og sårns, men første redning blev altså i fredags. Den er det blødeste og letteste i verden, men den kimonoagtige lukning i taljen giver den alligevel tilpas meget form, synes jeg. Og det allervigtigste er vel egentlig, at jeg følte mig virkelig godt tilpas i den. Eneste minus er, at den ikke har nogle lommer, men ok, I’ll deal. Hvad synes i om den?

// My outfit from the Fashion Unit launch friday night. The dress is new and I’m already in love with it – it’s going to be my rescuer both at the beach, the shopping spree and the night out. Do you like it?

vesterhav3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Unit Launch