I'm off

Festival

festival kit

Klik på collagen for links

Det her indlæg har nok egentlig dårlige odds: Halvdelen af jer er lige kommet hjem fra Roskilde og den anden halvdel er ved at kaste op over festivalævl.. Men måske skal nogle på Skanderborg senere? Eller en anden festival for den sags skyld. I hvert fald: I dag har jeg dagsbillet til en festival i Lissabon – Optimus Alive – og jeg vil vildt gerne se sådan her ud! Det kommer så ikke helt til at ske, for læderjakken var der ikke plads til i håndbagagen (og der er desuden alt for varmt til den) og så mangler jeg stadig en sort pixi-taske.. Resten kunne egentlig godt være en mulighed – det er jo mere eller mindre min stil i forvejen. Og det er jeg egentlig ret stor fan af, det med at beholde sin grundstil på festivaler, mens man tilsætter enkelte, lidt sjove elementer som fx bandanaen, en hat, en sjov jakke.. You catch my drift ;). Jeg synes let, at der kan gå totalt udklædning i den på en festival og fred være med det – det er bare ikke så meget mig.

Men ved i hvad? Det vigtigste er næsten engangskameraet. For ja, din smartphone kan tage billeder og man kan have kompaktkamera med, hvis man har sådan et. Men der er altså bare noget helt specielt og sindssygt hyggeligt ved analoge billeder, som man nærmest skyder i blinde og bare håber bliver gode. Det der med at komme hjem, fremkalde billederne, sidde med dem i hånden og blive overrasket over billeder, man havde glemt at man tog.. Priceless. Og jojo, jeg har da også min telefon med. Men stadigvæk..

// I hope you’re not too fed up on festivals after Roskilde – but today I have a one-day ticket to a festival in Lissabon, and I’d love to look like this. 

vesterhav3

4 kommentarer

 • Hehe vil give dig helt ret, følelsen af at vente på billederne bliver fremkaldt og hyggen i at sidde med dem i hånden er snart glemt. Men der er bare et eller andet over det 🙂 ..
  Fine sager du har fundet frem. Tasken er super fin 🙂

  //N.K.L
  http://Www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Huhuhu, og nu (fordi jeg var så længe om at svare, ahem) sidder jeg med et fyldt engangskamera i hånden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stadigvæk et lækkert look 🙂 Og ja, især tasken er så fin

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm off