Sporty stripes

9 gode body’er

body 1

1: 139,- 2: 80,- 3: 90,- 4: 90,- 5: 100,- (2 pack: 159,-) 6: 140,- 7: 140,- 8: 65,- 9: 300,-

Bodies? .. Hvad hedder de her egentlig i flertal? .. Anyhow, jeg købte min første, men afgjort ikke sidste body i Lissabon og har mere eller mindre levet i den siden. For holdnudakæft, den er rar! Og smart. Den er virkelig fin i sig selv og så er den møg let at have under selv helt tynde bluser uden at stoffet begynder at bule. Kort sagt: Mere vil have mere. Og jeg skal som minimum have en i sort! Asos var det første sted jeg kiggede og de her 9 er nogle ret gode bud, synes jeg. Ok, måske 9’eren er lidt en anden kategori – den ville jeg nok ikke bruge som en normal top, men den ville gøre det godt under en løs skjorte! 5’eren er nok min umiddelbare favorit, men det er svært at vælge jo.. Har i nogle favoritter?

// I bought my first body in Lisbon and now I want more – first on the list: A black one. I think number five is my favorite, but what do you say?

vesterhav3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sporty stripes