Perfect stripes

You can leave your hat on

hat

Catarzi hat, selected homme knit, gina tricot jeans, zara bag

Så kom hatten på! Lyset drillede og det småregnede, men i kan se den in action – og jeg kan egentlig godt lide billedet. Og hatten. Om folk kiggede? Ja. Men på en meget sød måde, synes jeg. Jeg havde også med vilje holdt resten af outfittet helt simpelt, så der ikke gik skør modeblogger i den, i ved. Hatte og blæsevejr er desværre så ringe en kombination, at jeg ikke har kunne bruge den nærmest siden jeg fik den – er der en trick jeg ikke kender?
I skrivende stund er jeg på vej til Fanø med noget familie, så kryds lige fingre for at det holder nogenlunde tørt i dag, ikke? Og så ses vi i aften – hav en rar lørdag 🙂

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect stripes