Vesterhav

Weekend away / black edt.

black weekend

Klik på collagen for links

Huhuhu, følelsen af at trykke ‘køb’ til et sæt flybilletter! Sommerferien – eller en del af den i hvert fald – er nu booket. Og jeg er begyndt at overveje hvad der skal i håndbagagen, når turen går til Lissabon. Det bliver muligvis ikke helt så sort som her, men jeg synes det var lidt sjovt, at holde det helt i sort. Og faktisk ville det ikke genere mig synderligt, hvis mit taskeindhold så sådan her ud i juli.. Det hele ville i hvert fald gå sammen ;). Måske med en silkeskjorte, et tørklæde, en nederdel og en bog oven i. Det ser ikke ud af meget, men helt ærligt, jeg bliver altid overrasket over hvor lidt jeg egentlig har brug for på ferier – ret smart, når jeg nu er for nærig til at betale for indtjekket bagage. Pakker i også let eller er i en af dem, der kun lige præcis kan slæbe jeres kuffert rundt :D?

Og forresten, hvis nogle af jer har været i Lissabon og sidder og brænder inde med tips til byens bedste is eller andre vigtige ting, så råb lige op i kommentarfeltet ikkå?

2 kommentarer

 • Jeg skal snart pakke til fire måneder, men heldigvis rejser vi ikke kun med håndbagage! Jeg har altid så svært ved at pakke og ender ofte med at tage for meget med. Ret dumt, for hvis man står og mangler noget, kan man jo bare købe det 🙂 Har desværre ingen tips til Lissabon, men Jeanett fra MissJeanett har vidst været der og skrevet om det på hendes blog. Gad dog godt besøge byen en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Fire måneder?! Årh, hvor er jeg misundelig! Hvor skal du hen?
   Og ja – altså det er bare så træls at slæbe rundt på en tung tung bagage, hvis man alligevel ikke bruger halvdelen ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vesterhav