You can leave your hat on

Vesterhav

 photo 8cd83b90-c19e-4cb6-a9d3-1bca4ba53621.jpg
 photo cd50cb11-0b5a-41f7-b26d-1fd2c3e8530f.jpg
 photo ed880c4d-8bd0-4c34-8961-f19e96ff8b79.jpg

Provider jacket, cos t-shirt, nelly jeans, adidas sneakers

Insta’erne har allerede set lidt vesterhav – her er lidt til resten af jer. Jeg var som sagt på Fanø i går med noget familie og på heldagsture skal ens tøj være rart. Boyfriendjeans = rart, så det var lidt en no-brainer ;). Vi var forbi både Nordby og Sønderho (dét navn griner jeg stadig lidt af), jeg fik et klassisk stjerneskud til frokost, vi kørte i bil på stranden og så landede vi midt i en dragefestival med blandt andet den fine heks på billedet (i midten altså. tøhø). Alt i alt en virkelig fin dag – og hvor er Fanø altså charmerende! Selv med skyer og næsten-storm.

I dag er der lidt mere ro på. Jeg skal have booket noget hotel og nogle fly til min sommerferie og så skal jeg et smut forbi Mejlgade 48, hvor der er loppemarked – der er blandt andet nogle af bloggerne fra Fashion Unit der sælger lidt ud, så der kunne godt være nogle rigtig fine ting. I er i øvrigt mere end velkomne til at komme forbi også! Det er i baggården ved Lab 48c og det er i gang fra 11 til 16 :).

Bloglovin

2 kommentarer

 • Vesterhavet er fantastisk 🙂 Jeg glæder mig til at jeg skal holde sommerferie ved Vesterhavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Det er SÅ smukt – og ret sjovt, når jeg har brugt hele mit liv på østkysten. Strandene er virkelig forskellige!
   Gad godt opleve vesterhavet om sommeren egentlig. Altså, sådan sommersommeren 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You can leave your hat on