Great things

The rest

later on IIlater on III

Provider leather jacket, h&m tank top, moss cph skirt

Så nåede jeg rent faktisk at tjekke ind igen i dag! Billederne fra i går er også for fine til at gå i glemmebogen, synes jeg. Super afslappet, men alligevel med lidt kant. Og så er kigget til blonderne altså virkelig fint under så rå en top.

Der har ellers været fart på i dag – heldigvis på en rar måde, men stadig. Og så lykkedes det mig faktisk at komme fra den nye, store IKEA uden at købe andet end den obligatoriske hotdog (+ calzone + kanelsnegl). Så nu sidder jeg på sofaen – ikke ruineret, men mæt og glad og sommerferieagtig. I morgen formiddag afleverer jeg den sidste opgave på min bachelor og så står den på Anne Black lagersalg i Mejlgade og et spændende møde senere på dagen.

Nu: Pretty little liars på netflix. Og halløj, vil i ikke være med ovre på instagram (@nanabech) i øvrigt? Alle de andre bloggere slår mig i likes :b haha.

Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Great things