Going green

That hat

black hat IIblack hat IIIblack hat

Catarzi fedora, nelly knit, mango dress (on sale), adidas sneakers

Så er det for alvor sommer – der er hvide studenterhuer i hele Århus og jeg var til studenterfest i går. Årh, jeg bliver helt nostalgisk :b. Tiden lige efter huen kommer på er jo seriøst noget af det sjoveste! Noget af det jeg husker allerbedst, er den der altdominerende følelse af, at verden lå åben – skræmmende, men helt fantastisk. Er der nogle af jer, der lige er blevet studenter? .. Eller.. Ok, hvis der er, har i vel nærmest for travlt til at sidde foran en computer ;)..

Og hey, det skulle jo egentlig også handle om outfittet – et outfit jeg aldrig havde turdet hoppe i for bare et år siden. Kjole? Blonder? HAT? .. Måske var det også sket uden bloggen. Men helt ærligt? Jeg tror det faktisk ikke. Den er på en måde et sted, hvor jeg kan teste idéer – og rent faktisk får det gjort – med løbende feedback fra jer. Og det gør det lettere for mig at navigere i hvilke ting, jeg skal gå videre med og hvilke, der ikke var mere end en fiks idé :b..

vesterhav3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going green