That suede jacket..

Sunday attire

sunday attire

Klik på collagen for links

Sådan her gad jeg godt se ud i dag: Boyfriend shorts, slip ons, rodet hår og lækker attitude – gerne toppet op med en psykedelisk ananas på maven. Ananasen er Maries skyld.. Av, den er lækker jo. Og dyr.

Nå, men ude i virkeligheden er det hele lidt mindre sejt.. Altså, mit hår er rodet, men ikke helt på den fede måde ;). Jeg skriver stadig opgave og er egentlig nok ret kedelig i dag – til gengæld sker der sjove ting ovre på Fashion Unit, som launcher i dag (hurra :D!). Så fis derover og kig, når i har skrevet en opmuntrende “ja, øv hvor nedern for dig at skrive opgave her på den første officielle sommerdag.. Men så kan du jo glæde dig over, at posten kommer med noget rart senere på ugen. P.s. Jeg elsker din blog“-kommentar til mig. Æhææ.. Såerhm. God søndag ikkå?

Bloglovin

4 kommentarer

 • Louise

  Ja, øv hvor nedern for dig at skrive opgave her på den første officielle sommerdag.. Men så kan du jo glæde dig over, at posten kommer med noget rart senere på ugen. P.s. Jeg elsker din blog. Pps. Jeg skriver speciale og skal derfor skrive opgave på alle officielle sommerdage og har ikke noget på vej med posten, så nu må du gerne skrive tilbage “Øv, hvor nedern, men nu har jeg det lidt bedre, så tak, du er verdens bedste læser (men burde du ikke skrive dit speciale i stedet for at læse min fantastiske blog?!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Øv, hvor nedern, men nu har jeg det lidt bedre, så tak, du er verdens bedste læser (men burde du ikke skrive dit speciale i stedet for at læse min fantastiske blog?!
   .. Sådan seriøst – hele sommeren? Skynd dig at shop lidt, så du har noget på vej med posten! Det hjælper irrationelt meget 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • this is totally brilliant ! want it all …. especially the shorts

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Me too! And guess whats on its way as we speak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That suede jacket..