Summertime

Summer sale

classic

Weekday t-shirt, zara jeans, h&m shoes

Godaften. Jeg har tilbragt morgenen og formiddagen med netflix og resten af dagen med min lillesøster og udsalgskigning. Jeg fandt mere end jeg købte og har nogle ting på en mental ‘måske-liste’ – og det er altså måske som i ‘hvis jeg har råd’ og ikke som i ‘den vil måske være pæn hvis…’.. I ved ;).

T-shirten på billedet hang med et pænt 50%-skilt i weekday og den havde jo mit navn skrevet på sig! Den perfekte, støvede grønne, halvlange ærmer og en ret lækker krave, som måske er lidt svær at se på billedet.. Men den er bred og sweatshirt-agtig. 75 kroner gav jeg for den, hvis nogle af jer skulle være interesserede. Og så fandt jeg er tanktop i mandeafdelingen, som jeg vist skal forbi og se på igen – har lidt fortrudt, at den ikke kom med hjem. Men ok, hellere det end at fortryde de ting, der kom med.

Har i fundet noget på udsalg i år? Eller laver i samme nummer, som jeg laver næsten hver gang – går ind i en butik og falder for alt det, der ikke er sat ned.. ?

Bloglovin

4 kommentarer

 • Anne

  Jeg har bl.a. lige klikket Mangojakken hjem i nedsat udgave 🙂 Og ja, ellers en skjorte fra Mads Nørregaard, som jeg har overvejet hele sæsonen – den slags er bare SÅ rart at finde på udsalg 🙂

  Forresten er jeg lige nødt til at sige noget, jeg har tænkt på på det seneste: Jeg synes simpelthen din stil, dit udtryk og dine outfits er vokset og blevet bedre og bedre det seneste lange stykke tid. Meget inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Uuh, nedsat er altid godt – og mangojakken er helt sikkert god! Årh, hvor rart med skjorten! Få ting er federe, end når det kunne betale sig at vente 😉

   Og tusinde tusinde tak! Det betyder sindssygt meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal udsalgsshoppe snart! Er sikker på, at der er mange lækre ting i butikkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summertime