You can leave your hat on

Præ NS14

præ-nspræ-ns IIZara trenchcoat, mango dress + belt, adidas sneakers

Der er fart på i den her weekend, så bloggen har måttet lide.. Og lige om lidt smutter jeg faktisk igen – jeg skal lige nå at suge det sidste Northside til mig jo. Men nu havde jeg jo tid, til lige at tjekke ind her :). Billederne er fra før Northside: Før sorte negle, støvede ben og trætte øjne. Og før en kæmpe bunke musikoplevelser og god stemning i øvrigt. Men det kan vi vende tilbage til senere.

Outfittet var måske lige fint nok til mig – både kjoler, blonder og sådan rimelig pæn frakke. Og perleørering! Whew. Men ok, der findes nok ikke det outfit, der ikke kan tages lidt ned af et par sneakers. Helt optimalt havde det været læderjakken eller ruskindsjakken, der var røget over – men det var simpelthen for varmt den dag og det kan man jo ikke brokke sig over.

I dag ser outfittet noget anderledes ud. Pt er det nattøj og når jeg rammer northside om nogle timer, er det i noget rart, som jeg kan holde varmen i hele dagen og aftenen. Hvis i ser mig derude må i gerne sige hej i øvrigt – jeg er ikke sur, jeg er bare træt ;).

Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You can leave your hat on