Præ NS14

Post NS14

post ns IIH&M shirt, zara shorts, adidas sneakers (10% off  with the widget in the corner)

Whew, det blev lidt sent at jeg fik tjekket ind i dag. Jeg har sovet længe, drukket kaffe, set dårligt tv og sådan haft lidt post-northside-blues.. Fik dog tid til et hurtigt outfitbillede, da vi alligevel skulle ud for at købe kaffe ;). Helt simpelt med skjorte og favorit-shortsene fra sidste år.. Og så et par sneakers, der vist lige skal vaskes en gang efter en weekend i støvet..

Og OMFG(!).. Sgu. Og fanme: Det har simpelthen været den fedeste weekend! Hele fredag var jeg portvagt og oplevede selvsagt ikke så meget festival – heldigvis kunne jeg se grøn scene fra min plads, jeg stod med min bedste veninde og så var folk generelt skide søde (som fx Wafande, der takkede for en god aften(!)).. Lørdag og søndag stod den på sol, gode venner, øl, god god mad og musik selvfølgelig – synes virkelig, at jeg har nogle gode musikoplevelser med hjem. Der var dem, der levede op til forventningerne og så var der dem, jeg ikke rigtig kendte i forvejen, men klart skal høre mere af nu – Rhye og Mont Oliver for eksempel.

Der kommer forresten ikke et decideret Northside-indlæg herinde, så hvis i har nogle spørgsmål til min oplevelse – både som frivillig og som gæst – så smid dem i kommentarfeltet :)!

 

Bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Præ NS14