Weekend away / black edt.

Going green

greens IIgreens

Zara blazer + shorts, t by aw t-shirt, h&m slip ons

Gårsdagens outfit i sort og den støvede grønne, som jeg virkelig elsker. Blazeren er et udsalgskøb fra sidste år og jeg bliver kun mere og mere glad for den – farven er virkelig noget af det smukkeste, når huden får lidt sommerglød. Og så kan en god blazer eller jakke altså redde ethvert outfit. Uden blazeren er det bare sorte shorts og en sort t-shirt. Banebrydende, right ;)?

Dagen i dag byder på nogle spændende ting og sager – blandt andet et møde med de her piger, som jeg glæder mig til at se resultatet af. Såeh, vi krydser lige fingre for, at det holder bare sådan lidt tørt.. Hvad skal i lave i dag 🙂 ?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend away / black edt.