Hat-trick

eksamens blues

exam

Zara trenchcoat, cos t-shirt, moss cph skirt, adidas sneakers

Det bliver bare lige et hurtigt pip herfra – jeg sidder egentlig midt i en gang maraton-retning-og-skrivning af eksamensopgave.. Vi er fire, der skriver sammen, så alting tager lige sin tid.. Heldigvis har jeg verdens sødeste læsegruppe, så det er da til at leve med ;). Og på torsdag har jeg sommerferie!

I morgen tager vi en fridag fra opgaven, så der er lidt bedre tid til at opdatere herinde – blandt andet med indholdet af den pakke der as we speak ligger i en swipboks i Salling og venter på, at jeg kommer og henter den. Og for at det ikke skal være løgn er der endnu en pakke på vej.. Den blamer jeg lidt på min impulsive eksamenshjerne, såaeh deet.

Outfittet er i øvrigt fra i tirsdags, da jeg fik lokket min kæreste med ud på en lille aftentur med pit-stop hos Mega Kup! – derfor det fancy net ;). Det lyse outfit spillede ret fint i den lune sommeraften, synes jeg. Flere af de aftner tak <3

Bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hat-trick