Sunday attire

Actual sunday attire

sunday attire IIsunday attire IIIsunday attire detailsunday attire

H&M knit, bzr shorts, adidas sneakers, aiaiai headphones
(contains aff. links)

Jeg havde en fest, da jeg udvalgte billeder til det her indlæg – nogle dage spiller alting altså bare lidt mere end andre dage. Men i dag var det jo også årets første sommerdag, der var launch af Fashion Unit og nye søde læsere på bloglovin’..  Og så har jeg faktisk også haft en ok skrivedag, for det ikke skal være løgn.

Som i kan nok kan se på billederne endte jeg farvemæssigt komplet modsat af min egen inspirationscollage.. Det sker jo – og jeg er ret vild outfittet. Det var i hvert fald perfekt til en søndag, der primært blev brugt på eksamensdims og ellers på at gå nogle luft-til-hjernen-og-sol-på-næsen ture. Sådan som eksamenssøndage nu engang er bedst 🙂 I morgen mangler jeg lige en smule skrivning og så tror jeg, at jeg tager en tekst med ud i sommeren og læser den der. Det er planen, så vejret må virkelig gerne samarbejde..

Og så har jeg i øvrigt overvejet, om det snart var tid til en spørgerunde? Er der interesse for det? Jeg har nemlig virkelig ikke lyst til at lave et helt indlæg om det, hvis i egentlig er ligeglade – det ville være så deprimerende /: ..

Bloglovin

6 kommentarer

 • Lækkert søndagslook og er også vild med billederne, kan sagtens forstå at du havde svært ved at vælge imellem dem (hvilket jo altid er dejligt!)
  Så fint med dit hår forresten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Tusinde tusinde tak! Årh, hvor en dejlig kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indrømmet, det er noget tid siden jeg sidst har tjekket herind, pg da jeg så lige klikker vejen forbi via FashionUnit og herind og ser det første billede i det her indlæg, så tænkte jeg sgu “wow”. Synes altid det lyder lidt creepy når man roser via skrift, specielt på en blog hvor man jo ikke kender personen, men du har ret – det er virkelig nogle gode billeder, og det skal man jo også ha’ ros for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Hvor er jeg glad for, at du kom forbi igen så :)! Og selvom det måske føles lidt specielt at skrive, så skal du vide, at jeg bliver SÅ glad for at du gør det – tager dig tiden, roser det, der skal roses. Det betyder virkelig meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fantastisk look, som passer perfekt på en solskins dag, ude i det fri! 🙂

  Kig gerne forbi min, hvis du altså har lyst. KNUS!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Mange tak :)! Jeg kigger forbi med det samme – det gør jeg faktisk hver gang nogen efterlader links herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday attire