The loose pants

white sneaks

more than smizemore than smize II

Mango suede jacket, cos t-shirt, moss cph skirt, nike sneakers

Ruskindsjakken røg på igen i går – den giver en meget lækker tyngde i et så lyst outfit. Og omvendt røg trenchen på, da jeg var ude lidt senere på dagen og det gav hele outfittet et helt anderledes udtryk.. Desværre var fotografen smuttet på det tidspunkt, så trenchen må i tænke jer til for nu :).

Og har i godt lige set! Det første outfit i åndssvagt lang tid, hvor jeg ikke har solbriller på! Jeg er SÅ slem til at have dem på, når jeg skal have taget billeder, fordi det oftest er mine øjne, der ødelægger et billede – så blinker man, så ser man den forkerte retning.. Solbriller øger bare oddsene for et godt billede ;).. Ulempen ved dem er, at det skaber en form for distance mellem mig og jer – hvis i forstår? Idunno. I går huskede jeg i hvert fald at tage dem af.. Endda på en mascara-fri dag. Jeg skriver nemlig opgave her for tiden ;)..

I dag står den på møde med læsegruppen og planlægning af analysedelen af vores opgave. Og bagefter tror jeg, at jeg skal have en is.. Skriver i også opgave nu her? I så fald, må jeg så ikke høre hvad i skriver om :)?

Bloglovin

9 kommentarer

 • Sara E

  Den er så fed den jakke, og dejligt at se dine øjne igen 🙂
  Jeg sidder også selv og skriver bachelor opgave. Jeg skriver om en form for plastik som jeg selv har syntetiseret, og hvilke egenskaber den har. Det er nok lidt i en anden boldgade end det du går og laver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Tak og tak altså :D!
   Wow, ja, det lyder godt nok ret anderledes fra min bacheloropgave, der handlede om identiteten i senmoderniteten ;D haha. Men spændende – og sejt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jakker er så cool! 🙂
  Jeg skriver også bachelor – om en roman fra det moderne gennembrud, som jeg glææder mig til at få afleveret på fredag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jakker er the shit <3
   Uh, det lyder mere som noget jeg kunne have skrevet om – hvilken roman :)? Og held og lykke med det sidste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvilken model er dine dine sneakers? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanabech

   Jeg er faktisk ikke helt sikker :p .. Min lillebror købte dem med hjem fra en ferie og han spurgte efter Nike Air Force 1 og fik de her.. Og det er klart også dem de ligner mest, men mine har flere ‘huller’ i og jeg har ikke kunnet google mig frem til et endeligt svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  *dine nike sneakers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Okay, helt i orden.
  Tak for svaret – jeg må ud og kigge mig godt omkring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The loose pants